Flat Preloader Icon

V oklieštenej zostave krutá prehra na Interi, ale aj zlepšený výkon v Seredi. BK INTER – TSM Slávia 129:54

Cez víkend cestovali naši “WILD BOYS” na palubovky súperov, kde ich najskôr v sobotu čakal náročný súper s vysokou kvalitou- Inter Bratislava a v nedeľu nepríjemný “pečivári” zo Serede. Wild Boys v týchto zápasoch nemohli počítať s podporou spoluhráčov Michala Janža, Tobiáša Chebeňa, Michala Čierneho a Samuela Neumana, ktorí chýbali zo zdravotných dôvodov.

BK AŠK INTER BRATISLAVA: TSM SLÁVIA ŽILINA 129:54
Body TSM: Adam Čierny 14, Šimon Hoferica 13, Marek Joppa 7, Rastislav Huňora 6, Martin Magvaši 5, Matúš Novák 4, Filip Galovič 4, Jakub Urda 4

Proti fyzicky a technicky veľmi dobre pripravenému družstvu sme nastupovali s vervou pobiť sa o dobrý výsledok, avšak Inter od prvej minúty na ihrisku preukazoval svoju dominanciu. Prvýkrát sme skórovali za stavu 24:0, kedy sa strelecky presadil Marek Joppa. Interisti dominovali počas celého prvého polčasu, ktorý skončil pomerom 76:20. Za Sláviu sa v prvom dejstve najviac strelecky darilo Adamovi Čiernemu, autorovi 7 bodov.

V druhom polčase sa hra vyrovnala, wild boys sa nevzdávali a v niektorých častiach boli Interistom vyrovnaným súperom a tretiu štvrtinu dokonca vyhrali rozdielom jedného bodu 18:17. Do zápasu sa zapojili všetci chalani, a všetci sa aj zapísali do streleckej listiny.

BK LOKOMOTÍVA SEREĎ: TSM SLÁVIA ŽILINA 78:67
Body TSM: Šimon Hoferica 22, Adam Čierny 16, Marek Joppa 12, Filip Galovič 9, Martin Magvaši 4, Matúš Novák 4, Jakub Urda 0, Rastislav Huňora 0

Zápas s tabuľkovým ale nepríjemným súperom začali wild boys lepšie ako predošlý deň v Bratislave. Od prvej minúty im nechýbalo nasadenie a chuť zabojovať o víťazstvo. Bohužiaľ Seredi sme dovolili v priebehu prvej štvrtiny odskočiť na 10 bodov našim výpadkom kedy trojminútový úsek vyhrali pečivári v pomere 11:0 a tým pádom aj prvú štvrtinu 23:10.

V ďalšom priebehu sme mali snahu zmeniť výsledok v náš prospech, no súper si kontroloval svoj náskok a nedovolil nám priblížiť sa na dostrel, a udržiaval až do konca zápasu 10 bodový rozdiel vybudovaný v prvej štvrtine.  Bohužiaľ sme v zápase vytvorili až 31 strát a strieľali len s 38% streľbou, čo na dobre hrajúceho súpera nemohlo stačiť.

V priebehu týždňa nás čakajú dohrávky – v utorok 5.4. vo Svite a v stredu 6.4. v Žiari nad Hronom.

M.F.

Zdieľajte článok s priateľmi

Nenechajte si ujsť…