Flat Preloader Icon

Ďalšie víťazstvo Wildboys. MŠK BK Žiar nad Hronom – TSM Slávia Žilina 65:85

MŠK BK Žiar nad Hronom – TSM Slávia Žilina 65:85 (22:43)
Body TSM – Hoferica 20, Joppa 13, Magvaši 12, Čierny Adam 10, Neuman 9, Janžo 8, Chebeň 7, Urda 4, Čierny Michal 2, Novák 0, Galovič 0.

V sobotnom zápase na palubovke Žiaru nad Hronom chalani dominovali od úvodných minút, kedy sa im podarilo vybudovať si dôležitý bodový odstup, ktorý umnou hrou kontrolovali až do konca zápasu, a pripísali si tak druhé víťazstvo v top 8 kadetskej Gold Ligy.

BKM SPU Nitra – TSM Slávia Žilina 74:65 (33:38)
Body TSM – Hoferica 19, Janžo 17, Čierny Adam 14, Joppa 10, Chebeň 3, Galovič 2, Magvaši a Neuman 0.

V nedeľnom zápase v Nitre wildboys pokračovali v kvalitnom výkone zo soboty, boli aktívni, pohybliví, čo im prinášalo ovocie v podobe narastajúceho skóre v ich prospech, na polčasoý výsledok 33:38. V druhom polčase sa Nitra spamätala, začala hrať koncentrovanejšie, naopak chalani strácali energiu, a Nitra sa pomaly dostala do malého vedenia. Minútu pred koncom zápasu bol rozdiel v skóre iba tri body v prospech Nitry, no záverečná snaha wildboys nepriniesla ovocie.

V najbližšie dni by sa malo rozhodnúť o našom súperovi do baráže o postup na finálový turnaj kadetskej ligy ktorý bude organizovať Iskra Svit.

M.F.

Zdieľajte článok s priateľmi

Nenechajte si ujsť…