Flat Preloader Icon

Kadetov čakajú prvé kvalifikačné súboje o postup do GOLD ligy

Už tento víkend čaká našich kadetov „A“ prvý z dvojice kvalifikačných turnajov o postup medzi najlepších 8 tímov na Slovensku – GOLD LIGA U17. Od piatku 15.9. do nedele 17.9. ich čakajú v športovej hale v Lučenci súboje proti ďalším ašpirantom na postup.

Postupne sa stretnú s domácim AKAPO Lučenec (piatok 14:00), Spišský Rytieri (sobota 15:45) a RIM Basket Košice (nedeľa 11:00). Ide o veľmi silnú skupinu, tak budeme našim chlapcom držať palce a veríme, že sa im podarí udržať postupové šance až do druhého turnaja ktorý sa uskutoční v Košiciach v termíne 29.9.- 30.9.

Novo zložené družstvo kadetov sa bude v kvalifikačných súbojoch opierať hlavne o reprezentantov v kategórií U16, Michala Janža a Jakuba Urdu, ktorým by mali dobre sekundovať talentovaní Richard Suchomel a Michal Pivko. Veríme však, že aj ostatní chalani pridajú ruku k dielu a spoločne zabojújú o postup.

O výsledkoch a úspechoch chlapcov Vás budeme priebežne informovať a v prípade online prenosu prinesieme informácie na sociálnych sieťach. Kompletný program kvalifikačného turnaja U17 nájdete v tomto PDF.

Zdieľajte článok s priateľmi

Nenechajte si ujsť…