Flat Preloader Icon

Kadeti bojujú o čo najlepšie umiestnenie vo svojej skupine

Vo víkendovom dvojkole sa kadeti predstavili doma proti doposiaľ neporazenej Banskej Bystrici a v nedeľu im bol súperom mimo súťaž hrajúci MBK Liptovský Mikuláš. Obom tímom sme podľahli pomerne vysokým rozdielom. Potešiteľné však je to, že sme do rotácie opäť zapojili aj talentovaných chlapcov z kategórie U15, ktorí tak zbierajú neoceniteľné skúsenosti.

TSM Slávia Žilina – ŠKP BBC Banská Bystrica 32:125 (20:46)

Body za TSM: Pivko 22, Majerčák 4, Holub, Lukášik, Cupek 2, Brodský, Samuhel, Čech, Vrbenský, Sibila

“Od začiatku zápasu bolo jednoznačné, že Banská Bystrica nie je družstvo, s ktorým by sme vedeli hrať vyrovnaný zápas. S tým sme do zápasu aj išli a zápas sme zobrali ako potrebný tréning a možnosť chlapcov nazbierať herné skúsenosti a pokúsiť sa implementovať cvičenia z tréningového procesu do zápasu. 

Do zápasu sme zapojili všetkých dostupných hráčov a každý hráč teda dostal priestor pre svoj basketbalový rast.”

kadeti-tsmslavia.sk

TSM Slávia Žilina – MBK Liptovský Mikuláš 43:88 (24:48)

Body za TSM: Pivko 23, Lukášik 7, Holub 6, Samuhel 4, Majerčák 3, Čech, Vrbenský, Sibila

“V nedeľu sa proti nám postavil súper síce vyrovnanejší, ale bohužiaľ stále za hranicami našej aktuálnej basketbalovej úrovne. Keďže je naše kadetské družstvo tvorené z hráčov, ktorí s basketbalom ešte len začínajú, museli sme s tým počítať. 

Opäť sme sa teda v zápase snažili nastaviť systém hry tak, aby hráči zbierali skúsenosti a mohli sa herne aj individuálne zdokonaľovať. Priestor opäť dostali všetci hráči, čo verím, že im poslúži ako motivácia do tréningového procesu.” – tréner Jakub Grísa.

Zdieľajte článok s priateľmi

Nenechajte si ujsť…