Flat Preloader Icon

Kadeti v nedeľnom súboji na palubovke Victoria Žilina podľahli domácim rozdielom 30 bodov

Už po prvej štvrtine, ktorú sme prehrali rozdielom takmer dvadsať bodov bolo rozhodnuté. V našom drese sa opäť predstavila pätica chalanov z kategórie U15, ktorá pozbierali ďalšie skúsenosti, ktoré môže preniesť do svojej kategórie.

MBK Victoria Žilina – TSM Slávia Žilina 77:47 (44:21)

Body za TSM: Pivko 16, Lacko 8, Majerčák 6, Lukášik 5, Samuheľ 4, Kazík 4, Brodský 2, Čech 2, Sibila, Magdalík, Ioannou,

Do zápasu sme nastúpili nedôrazne, nevedeli sme sa v útoku presadzovať ani z dobrých pozícii, čo súper využil a naše málo skúsené družstvo sa tak rýchlo dostalo pod tlak, čo viedlo k tomu, že sme už neboli schopní vytvárať si strelecké pozície ako také a produkovali sme veľa strát.

V druhej štvrtine sa náš výkon mierne zlepšil, v útoku sme sa znova viac menej trápili, ale zlepšili sme obranu a druhú 10 minútovku sme prehrali iba o 4 body, v porovnaní s prvou, ktorú sme prehrali o 19 bodov.

Tretia štvrtina bola podobná ako tá druhá, akurát trápenie v útoku zažalo byť aj na strane súpera. Obe družstvá strácali veľa lôpt a hra bežala pomerne rýchlo, za celú tretiu štvrtinu padlo iba 20 bodov.

Neodstatočná energia na našej strane už len predurčila, že 27 bodový deficit na začiatku poslednej štvrtiny už nebudeme schopní zvrátiť a zápas sa teda bohužiaľ už len dohrával.

V závere zápasu sme sa aspoň začali presadzovať v útoku a vytvorili si aj niekoľko pekných útočných kombinácii.

Zápas sme prehrali o finálnych 30 bodov, pričom si myslím, že pri vyššom nasadení a s väčšou energiou sme zápas mohli hrať do 15 bodov, avšak aj to patrí k aktuálnej neskúsenosti a nevyhranosti družstva.

Verím, že posledné dva zápasy sezóny si minimálne v útoku napravíme chuť aby sme do letnej prípravy vstúpili s čo najväčšou energiou.

Zdieľajte článok s priateľmi

Nenechajte si ujsť…

BOJ O EXTRALIGU ZAČÍNA

BOJ O EXTRALIGU ZAČÍNA

V sobotu 4.5.2024 o 13:00 sa naši muži predstavia v prvom semifinálovom zápase 1.ligy mužov a mladých mužov proti...